Financial Lease

Bij financial lease bent u de eigenaar van de auto en ligt het economisch risico bij u. Dit in tegenstelling tot operational lease, waarbij de leasemaatschappij eigenaar van de auto is. Financial lease is met name interessant als u als ondernemer gedurende de looptijd voldoende liquide middelen overhoud om in primaire bedrijfprocessessen te investeren. 

Bij financial lease is direct sprake van een economisch eigendom en daarom wordt bij zakelijk gebruik de auto ook op de balans van de onderneming opgenomen. Hierdoor kunt u als ondernemer allerlei fiscale voordelen behalen. Te denken aan; investeringsaftrek, afschrijving, rentekostenaftrek, VAMIL regeling, en is de BTW verrekenbaar van onder andere onderhoud, onderdelen, brandstof en verzekering. Gedurende de looptijd heeft de leasemaatschappij het juridische eigendom van de auto als garantstelling tegenover de geldlening.

Transparant en betrouwbaar.

Het belangrijkste voordeel van Volkswagen Financial Lease is de toekomstige inruilwaarde van uw Volkswagen bedrijfswagen. Omdat de toekomstige inruilwaarde van uw bedrijfswagen de basis vormt van het CarePort Financial Leaseplan, betaalt u aanzienlijk minder maandlasten. We bieden u daarnaast scherpe rentetarieven en uiteraard zijn de leasekosten fiscaal aftrekbaar.

Voordelen CarePort Financial Lease:

  • Fiscaal aantrekkelijke financiering
  • Vaste, lage maandlasten en rentetarieven
  • Speciaal voor bedrijfswagens
  • Op basis van inruilwaarde
  • Deskundig advies van uw Volkswagen bedrijfswagendealer

Uiteraard kunnen onze verkoopadviseurs u uitgebreid adviseren over Financial lease of een van de andere leasevormen. 

Je hebt afrekenen. En je hebt er op rekenen.

Kijk je al uit naar je nieuwe bedrijfswagen? Nog heel even en hij staat bij je voor de deur. De vraag is alleen nog; hoe ga je deze financieren?

Volkswagen Financial Services helpt je graag bij het maken van de juiste keuze.

Door middel van een interactieve video waarbij je een 'proefrit’ maakt door het financiële landschap. 

 

Contact