Wees voorbereid op leveringsproblemen door WLTP !

18 maart 2019

Wees voorbereid op leveringsproblemen door WLTP !

Alle lichte bedrijfswagens worden vanaf 1 september onderworpen aan de nieuwe WLTP testmethode, zo ook Volkswagen Bedrijfswagens. Ik hoor je denken; wat moet ik met deze informatie? Dat proberen we je hieronder kort en bondig uit te leggen.

WLTP staat voor Worldwide Harmonized Light Duty Test Procedure en is een wereldwijd gestandaardiseerde testmethode voor het vaststellen van het brandstofverbruik en de uitlaatgasemissies. Omdat er vóór 1 september 2019 een nieuwe typegoedkeuring moet plaatsvinden op alle modellen en motoren, voordat de voertuigen mogen worden uitgeleverd, zullen waarschijnlijk grote wachtrijen ontstaan bij de instanties. Dit kan betekenen dat de levertijd van een nieuwe Bedrijfswagen behoorlijk kan oplopen. Dit zagen we al eerder bij de invoering van de WLTP voor personenauto’s.

Levertijden

Om te anticiperen op de lange levertijden hebben wij als Bedrijfswagencentrum Eindhoven besloten om een groot aantal bedrijfswagens op voorraad te zetten. Hierdoor hopen wij eventuele gaten in de leveringen op te kunnen vangen. Onze actuele voorraad kun je bekijken op onze voorraad pagina.

Mocht je een meer specifieke mobiliteitsbehoefte hebben en volstaat een voorraad bedrijfswagen niet, dan adviseren wij om nu vast met een van onze adviseurs in gesprek te gaan. Samen kunnen we dan kijken wat er nog mogelijk is en hoe wij het beste in jullie mobiliteitsbehoefte kunnen voorzien. Je kunt hiervoor contact opnemen met een van onze accountmanagers:

Paul de Bresser              06 113 821 04
Harry Broers                   06 543 027 00
Frank van de Wiel          06 113 669 69
info@bedrijfswagencentrumeindhoven.nl


Je hebt voordeel. En je hebt voordeel op Volkswagen Bedrijfswagens.

Momenteel hebben wij een aantal mooie acties die het extra interessant maken om nu te investeren in een Volkswagen Bedrijfswagen. Zo ontvang je tot 2000,- euro inruilpremie bij een nieuwe Volkswagen Transporter. Daarnaast financier je je Volkswagen Bedrijfswagen al voor 2,99% met 4 jaar garantie! Meer informatie over onze acties

WLTP

Voor meer informatie over WLTP verwijzen wij je graag naar de website van Volkswagen Bedrijfswagens