WINNAAR: Volkswagen Bedrijfswagencentrum Eindhoven

21 maart 2018

WINNAAR: Volkswagen Bedrijfswagencentrum Eindhoven

Bedrijfswagencentrum Eindhoven is uitgeroepen tot beste dealer van Volkswagen Bedrijfswagens van Nederland. Tijdens een feestelijke dealerbijeenkomst in Barneveld nam het bedrijfswagenteam de felbegeerde award in ontvangst. Bij de uitreiking waren ruim 450 medewerkers van dealers en importeur aanwezig.

Daniella Jansen (werkplaatsreceptie) en Stephanie van Lieshout (verkoopbinnendienst) ontvingen de Award uit handen van Rinke van Keimpema, directeur Volkswagen Bedrijfswagens Nederland. Hij benadrukte bij de overhandiging van de prijs dat het dealerbedrijf over de hele linie uitstekende rapportcijfers laat zien.

Servicebeloften in DNA verankerd

‘Bedrijfswagencentrum Eindhoven combineert een goede verkoopprestatie met een zeer goede klantentevredenheid’, aldus Rinke. ‘Dat is in deze branche een cruciale factor. Tevens heeft het bedrijf de Servicebeloften uitstekend in haar DNA verankerd. De medewerkers zijn enorm betrokken en dat maakt dat het bedrijf deze onderscheiding dan ook dik verdiend heeft.’ In een eerste reactie zei Freek Steinmann, directeur van het winnende bedrijfswagencentrum: ‘Geweldig natuurlijk, dit heeft het team echt verdiend. Een mooie beloning voor hard werken.’