Occasions

Volkswagen Caddy occasion
Volkswagen Caddy occasion
Volkswagen Transporter occasion
Volkswagen Transporter occasion
Volkswagen Crafter occasion
Volkswagen Crafter occasion

Op zoek naar een nieuwe bedrijfswagen maar heeft u een kleiner budget? Dan bieden de Volkswagen bedrijfswagens occasions uitkomst! Met een ruim aanbod aan verschillende modellen tegen aantrekkelijke prijzen, kunnen we altijd een geschikte bedrijfswagen voor u vinden. Onze occasions zijn vaak voorzien van vele luxe opties waardoor u extra kunt genieten van uw bedrijfswagen!

Volkswagen bedrijfswagens occasions

Bij VW Bedrijfswagencentrum kunt u terecht voor verschillende modellen Volkswagen bedrijfswagens occasions. Zo heeft u de keuze uit onder andere:

Volkswagen Caddy

Dit populaire model is standaard uitgerust met talrijke innovaties en door de aantrekkelijke prijzen zal deze bedrijfswagen u zeker goed bevallen! Ook in gebruik is de Caddy zeer voordelig door de nieuwste generatie motoren. Bekijk onze Volkswagen Caddy occasions.

Volkswagen Transporter

De Volkswagen Transporter is al jaren de favoriet onder de gebruikers en dat vinden wij niet gek. Deze bedrijfswagen is compleet ingericht naar de wensen van vakmensen. Deze Volkswagen bedrijfswagen hebben wij als occasion beschikbaar in 4 verschillende uitvoeringen, zodat u alle kanten op kunt in uw keuze. Bekijk onze Volkswagen Transporter occasions.

Volkswagen Crafter

In 2017 verkozen als International Van of the Year, maar ook de oudere occasion modellen bieden de standaard luxe die de Crafter te bieden heeft. De Crafter is verkrijgbaar in 3 verschillende uitvoeringen. Bekijk onze Volkswagen Crafter occasions.

Een bedrijfswagen occasion voor iedereen

Naast de Volkswagen bedrijfswagens occasion verkopen wij ook andere merken occasions. Dit aanbod is afhankelijk van de bedrijfwagens die bij ons worden ingeruild en is dus continu wisselend. Benieuwd welke occasion bedrijfswagens wij u nog meer kunnen aanbieden? Bekijk dan ons complete aanbod!

Wist u dat u voor uw Volkswagen bedrijfswagen occasion ook een financieringsaanvraag kunt doen? Bekijk u favoriete model en laat uw gegevens achter voor meer informatie.

  • Groot aanbod Volkswagen
  • Occasions met zekerheid
  • Financieringsaanvraag mogelijk
  • Extra voordelige Volkswagen occasion