Volkswagen Caddy occasion

De nieuwe Volkswagen Caddy voor een voordelige prijs? Standaard uitgerust met talrijke innovaties en motoren die schoner en zuiniger zijn dan ooit tevoren, zorgen ervoor dat de Volkswagen Caddy al jaren de favoriete bedrijfswagen van Nederlandse ondernemers is. Ook het interieur zorgt voor meer comfort en veiligheid door o.a. assistentiesystemen. Bekijk onze Volkswagen Caddy occasion modellen en profiteer van de luxe van een nieuwe auto.

Caddy occasion extra voordelig

Door een Volkswagen Caddy occasion te kopen bij Volkswagen Bedrijfscentrum heeft u de keuze uit uitvoeringen met verschillende opties. Zo kunt u al heel voordelig een luxe uitgerust model aanschaffen.

Standaard voldoen alle modellen aan de Euro 6 emissienorm met de nieuwste generatie motoren, die zuiniger en schoner zijn. Met het hoge laadvermogen van de Caddy kunt u veel vervoeren. Is dit niet genoeg? Dan is de Caddy sterk genoeg om moeiteloos een aanhanger te trekken.

Ook aan uw promotie wordt gedacht. Het linkerzijpaneel bestaat uit één geheel en is dus optimaal te voorzien van uw bedrijfslogo.

Op zoek naar meer ruimte? Kies dan voor de Caddy Maxi occasion, met een laadruimte van 225 cm heeft de Caddy Maxi de langste laadruimte in zijn klasse.

Veilige tweedehands Caddy

Veiligheid staat hoog in het vaandel bij Volkswagen. Alle Volkswagen Caddy occasions zijn standaard uitgerust met het Multi-Collision remsysteem en voorzien van vier airbags. Ook is elke tweedehands Caddy voorzien van de allernieuwste assisentiesystemen, zoals de front assist. De radar sensor van dit systeem voorziet problemen en kan geheel automatisch een noodstop maken.

Bent u ook op zoek naar een veilige, comfortabele én luxe bedrijfswagen? Bekijk dan onze Volkswagen Caddy occasions en laat uw gegevens achter voor meer informatie of een proefrit.

U kunt voor onze Caddy occasions ook een financieringsaanvraag doen!

Volkswagen Caddy
Volkswagen Caddy