Volkswagen Crafter occasion

De International Van of the Year 2017, de Volkswagen Crafter is de ideale bedrijfswagen. En bij Volkswagen Bedrijfswagencentrum te koop als nieuw model maar ook als occasion. De Volkswagen Crafter occasion biedt u comfort, veiligheid, een superieure besturing en daarnaast ook nog een luxe styling. En dit alles tegen een leuke prijs!

Crafter in verschillende uitvoeringen

De Volkswagen Crafter occasion bieden wij aan in verschillende uitvoeringen.

Gesloten bestelwagen

De Volkswagen Crafter als gesloten bestelwagen is er in 3 lengtes en 3 dakhoogtes. Zo is er voor elke wens wel een juiste afmeting te vinden. De grootste afmeting heeft een laadvolume tot 18,4m3. Ook aan de inrichting van de laadruimte is gedacht, door een universele laadvloer kan de laadruimte voorzien worden van veel verschillende opstellingen van opbergsystemen. De Volkswagen Crafter occasion biedt ruimte voor 4-6 europallets (afhankelijk van de gekozen grootte).

Crafter pick-up

Ook de pick up is verkrijgbaar in 3 verschillende lengtes en is verkrijgbaar met een enkele of dubbele cabine. De dubbele cabine biedt ruimte aan maximaal 7 personen. Elke lading is gemakkelijk te zekeren in de pick-up, door verschillende sjor-ogen.

Bakwagen

De Volkswagen Crafter occasion is ook verkrijgbaar als bakwagen. De bakwagen is efficiënt in te delen en ideaal voor lichte goederen met een groot volume. De praktische laadklep met een breed plateau en 1.000 kg hefvermogen maakt hem ideaal voor het snel laden en lossen. Door de lichte constructie bespaart u ook veel op de brandstofkosten.

Crafter occasion direct te leveren

Naast dat het zeer voordelig is om een Volkswagen Crafter occasion te kopen, is er nog een voordeel. U hoeft geen weken te wachten tot uw Crafter geleverd wordt, deze kunt u direct meenemen! Voor elke tweedehands Crafter kunt u ook een financieringsaanvraag indienen, zo kunt u uw Crafter occasion ook aanschaffen op afbetaling. Bekijk snel al onze occasion modellen!

Volkswagen Crafter
Volkswagen Crafter