Volkswagen Transporter occasion

Een ruime bestelauto compleet naar de wensen van echte vakmensen. De Volkswagen Transporter is al jaren de favoriet onder de gebruikers. Met veel verschillende carrosserievormen is er altijd wel een Transporter occasion die past bij uw wens.

De uitvoeringen van de Transporter

De Volkswagen Transporter occasion is verkrijgbaar in 4 verschillende uitvoeringen:

Gesloten bestelwagen

De Transporter occasion gesloten bestelwagen is verkrijgbaar met enkele of dubbele cabine. De laadruimte biedt plek aan maximaal 3 europallets en is dus de ideale bus voor het vervoeren van goederen én personen.

Pick-up

Op zoek naar een bestelwagen voor het ruigere werk? Dan is de pick-up de ideale uitvoering. Met de handige laadbak en de mogelijkheid tot een dubbele cabine biedt deze uitvoering veel mogelijkheden.

Chassis

Met een maximaal laadvermogen van 1.753 kg biedt de Transporter chassis een goede basis voor verschillende carrosserievarianten. Ook deze uitvoering is verkrijgbaar met een enkele of dubbele cabine.

Kombi

De Transporter Kombi is de ideale oplossing voor het vervoeren van meerdere personen. Met 17 verschillende stoelvarianten en zitplaatsen voor 4-9 personen zijn de mogelijkheden optimaal.

Uw eigen Tweedehands Transporter

Wilt u ook een voordelige bedrijfsbus maar wel met alle luxe en voordelen van een nieuwe? Bekijk dan ons aanbod van Volkswagen Transporter occasions en kijk of er ook voor u een geschikte uitvoering bijstaat.

Volkswagen Transporter
Volkswagen Transporter