Tweedehands Volkswagen Caddy


Interesse of advies nodig?
Bel 040 - 289 42 90

Bent u op zoek naar een voordelige Volkswagen Caddy? Maar die ook voorzien is van verschillende opties? Bekijk dan onze tweedehands Volkswagen Caddy modellen. Doordat al deze modellen te leveren zijn uit voorraad, kunt u snel genieten van uw Caddy. Standaard zijn deze modellen uitgerust met talrijke innovaties. Bekijk snel onze voorraad modellen om te zien welke uitvoering bij uw wensen aansluit!Volkswagen Caddy

Caddy

1.6 TDI

Bouwjaar: 2014
Km. stand: 138.703
Referentie: VK742L

Meeneemprijs: € 7.900
Volkswagen Caddy

Caddy

2.0 TDI L1H1 BMT Highline

Bouwjaar: 2017
Km. stand: 21.661
Referentie: V896FT

Meeneemprijs: € 13.990

Tweedehands, maar wel luxe!

Wat voor tweedehands Volkswagen Caddy u ook koopt, standaard zijn ze voorzien van motoren die schoner en zuiniger zijn dan ooit tevoren en voldoen ze standaard aan de Euro 6 emissienorm. Samen met de talrijke innovaties die Volkswagen toepast op haar bedrijfswagens, maakt de Caddy al jaren de favoriete bedrijfswagen.

Het hoge laadvermogen van de Caddy zorgt ervoor dat vrijwel elke lading gemakkelijk vervoerd kan worden. Heeft u meer ruimte nodig? Dan kan ook een tweedehands Caddy moeiteloos een aanhanger trekken. Of kies voor de Caddy Maxi, deze uitvoering heeft een laadruimte van 225 cm en is hiermee de langste in zijn klasse.

Voordelige tweedehands Caddy

Bij Volkswagen Bedrijfswagencentrum kunt u voordelig een tweedehands Volkswagen Caddy aanschaffen. Met een interieur dat zorgt voor meer comfort en veiligheid door o.a. assistentiesystemen geniet u niet alleen aan de buitenkant maar ook aan de binnenkant van de Volkswagen kwaliteit.

Gebruikt u de tweedehands Caddy als bedrijfswagen en wilt u graag meer bekendheid? Het linkerzijpaneel bestaat uit één geheel en is dus gemakkelijk te voorzien van uw logo!

Ook aan de veiligheid wordt gedacht. Standaard zijn alle occasion modellen uitgerust met het Multi-Collision remsysteem en vier airbags. Ook is elke uitvoering voorzien van de front assist, een radar sensor die problemen voorziet en geheel automatisch een noodstop kan maken.

Benieuwd of er een tweedehands Volkswagen Caddy bij uw wensen aansluit? Bekijk dan snel onze modellen. U kunt altijd langskomen voor een proefrit!