Referenties

GHTO Transportopleidingen

GHTO Transportopleidingen

"Op 18 juli 2017 is mijn nieuwe Caddy afgeleverd. Bedrijfswagen centrum Eindhoven heeft alles keurig volgens afspraak gerealiseerd, ik ben uiterst tevreden over de uitvoering van de opdracht en de aflevering van mijn nieuwe VW Caddy. Ik beveel bedrijfswagen Centrum dan ook van harte aan!! met..."

Lees meer

 Lupprians Computer Express BV

Lupprians Computer Express BV

"Een uitstekende aflevering van onze nieuwe Caddy Maxi door MAN Amsterdam vertegenwoordigd door Paul van Hees. Deze Caddy is een mooie toevoeging aan onze bedrijfswagenvloot die geheel bij MAN Amsterdam / Hoofddorp vandaan komt en daar ook in onderhoud is. We kijken uit naar de MAN TGX..."

Lees meer

Bouwservice van den Hurk

Bouwservice van den Hurk

"Zomaar puur informatief even langs gereden bij Bedrijfswagencentrum Eindhoven. Na een fijn gesprek met Paul de Bresser ging ik weer op huis aan, ''ik zei ik denk er even over na'' en dat was geen probleem. Eenmaal thuis kriebelde het aanbod bij mij zo erg dat ik eigenlijk in mijn hoofd al ja..."

Lees meer

B. Rijkers Schilderwerken

B. Rijkers Schilderwerken

"Na 5 jaar in een Transporter te hebben gereden hebben we toch weer voor hetzelfde model gekozen. Wel is dit model wat anders en mooier,want naast een degelijke bus vind ik het een van de mooiste busjes die hier rond rijden. Ook willen we langs deze weg Paul de Bresser bedanken die ons goed heeft..."

Lees meer

Vivon Nederland

Vivon Nederland

"Voor onderhoud en service aan AED's door heel Nederland was onze oude Caddy na 364.000 km. aan vervanging toe. Zeer goed en professioneel geholpen door Paul en uiteraard weer voor een Caddy gekozen. Bedankt !"

Lees meer

Cremers Ramen en Deuren

Cremers Ramen en Deuren

" De aankoop van onze nieuwe bedrijfswagen bij MAN Stein door verkoper Hans Schmeitz is wederom een succes. Alles wat besproken is word correct uitgevoerd. Dit is nu al de vierde nieuwe bedrijfswagen wat wij gekocht hebben bij Hans Schmeitz. Wij kunnen MAN/Volkswagen Bedrijfswagencentrum..."

Lees meer

van Overbeek Mobile Sanitary Solutions

van Overbeek Mobile Sanitary Solutions

"Aanvulling op onze bestaande wagenpark, Caddy Maxi & Transporters. Uiterst tevreden over het voortraject in keuze, begeleiding en afhandeling van deze aankoop. Willen Paul de Bresser bedanken over de gang van zaken in dit traject. Zeker een aanrader voor iedereen. Groetjes, Van Overbeek..."

Lees meer

Thommassen VOF

Thommassen VOF

"Wij zijn weer heel tevreden over de nieuwe VW Crafter, weer een verbetering tov zijn voorganger. Met dank aan MAN Stein en Hans Schmeitz voor de perfecte samenwerking! "

Lees meer

Van Gompel Logistics

Van Gompel Logistics

"Wow!! Wat is die gaaf hé de nieuwe Volkswagen Crafter 100% Volkswagen. Wij als VGL-Logistics wilde zo snel mogelijk met deze nieuwe Crafter gaan rijden. In Eindhoven hebben ze dit weer strak geregeld en wil met name Paul bedanken voor de super snelle levering van deze bus. Eerste reacties..."

Lees meer

Vleugels beveiliging

Vleugels beveiliging

"Wij hebben weer gekozen voor een VW Caddy gezien onze ervaringen met de vorige Caddy, bijna 250.000 km gereden zonder enig probleem. MAN Geleen (hans schmeitz) heeft ons zeer goed geïnformeerd bij de aanschaf van deze nieuwe VW caddy, waarvoor onze dank!"

Lees meer

Garden & Bricks

Garden & Bricks

"Uiterst tevreden met de hele gang van zaken!! En Paul de Bresser bedankt voor het begeleiden en afhandeling van de aankoop van de Caddy. Groeten Garden&Bricks "

Lees meer

van Uden Transport

van Uden Transport

"Ik ben zeer tevreden over de gang van zaken omtrent de aanschaf van mijn nieuwe Caddy Maxi. Afspraken worden nagekomen en de service is erg goed. Kortom, een aanrader voor iedereen!! Met vriendelijke groet, Jordy van Uden Transport "

Lees meer

Mosa.

Mosa.

"Wederom een mooie VW Transporter van Hans Schmeitz (MAN/ VW bedrijfswagens te Geleen) in ontvangst en gebruik genomen deze week. Zoals ook de voorgaande leveringen van Volkswagen bedrijfwagens of MAN vrachtwagen voor Koninklijke Mosa, geleverd volgens afspraak. Inzet via onze fleetpartner..."

Lees meer

Vloerenkamer

Vloerenkamer

"Vorige week een nieuwe Caddy ontvangen. Bedankt voor de snelle en correcte service. We zijn zeer tevreden en ervaren Bedrijvencentrum Eindhoven als een zeer flexibele en prettige leverancier om zaken mee te doen. "

Lees meer

Oakfield Champignons

Oakfield Champignons

"We waren op zoek naar een goede degelijke bus, waarmee we ook de kleinere- en last-minute bestellingen snel op de juiste plaats kunnen afleveren. Een bevriende relatie (Schrama uit Ulestraten) heeft ons gewezen op de VW crafter bestelwagens. We hebben van een aantal bestelwagens offertes..."

Lees meer

Mara Walravens

Mara Walravens

"Nieuwe Caddy “Don't change a winning team”. Mijn eerste Caddy, de eerste automaat, was mij prima bevallen. Een uitstekende wegligging en bedrijfszekerheid waren voor mij belangrijk factoren om weer voor deze auto te kiezen. Het idee dat schakelen sportiever was dan automaat rijden, is wat..."

Lees meer

Qintec

Qintec

"Mijn ervaringen: Snel en klantgericht schakelen. Afspraken nakomen! Ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen! "

Lees meer

FP Bouw

FP Bouw

"Prettige en duidelijke uitleg over het product , om zo goed mogelijk aan te sluiten bij mijn wensen. Uiterst tevreden dus! "

Lees meer

All-Rent Breda

All-Rent Breda

"Erg fijne samenwerking, Komen afspraken na, en de bus is keurig op locatie afgeleverd! Uitstekende service!"

Lees meer

Autotaalglas

Autotaalglas

"Ik kan niet anders zijn dan zeer tevreden. Vanaf het moment dat we met Frank van de Wiel aan tafel zaten om tot een goede keuze te komen tot het moment van afleveren. In het hele traject stond het belang van Autotaalglas Eindhoven voorop. Echt maatwerk waarbij de Crafter helemaal naar onze wensen..."

Lees meer

Neel van der Velden

Neel van der Velden

"mijn uitspraak betreffende de aankoop van onze nieuwe Caddy; netjes en duidelijk te woord gestaan, duidelijke uitleg gekregen. Zeer tevreden! "

Lees meer

Tubegro

Tubegro

"Nu twee weken met de nieuwe Volkswagen Crafter 35 164 pk onderweg, zeer prettige wagen. Was in het bezit van een Crafter maar dit nieuwe type is er op vooruit gegaan. In overleg met Hans Schmeitz hebben we de auto samengesteld naar mijn wensen. Samenwerking met MAN Geleen / Hans Schmeitz is zeer..."

Lees meer

GUNCO

GUNCO

"Wij zijn blij met onze nieuwe Crafter. Hiermee kunnen we weer de weg op om storingen aan hoogwerkers, heftrucks en verreikers te verhelpen, zodat onze klanten met zo min mogelijk stilstand kunnen werken."

Lees meer

Kalkoenenhouderij Floraweg

Kalkoenenhouderij Floraweg

"Ik heb de transporter nu 2 weken. Ik ben zeer tevreden over alles. We waren namelijk een half-automaat (ander merk) gewend maar als je dan in deze vol-automaat rijd merk je wel degelijk een positief verschil. Alle opties die er op en aan zitten bevallen me ook wel qua bedieningsgemak en..."

Lees meer

France Artisanat

France Artisanat

"Beste lezer(es), ik zal dit normaal niet snel doen. Doch in dit geval is een uitzondering meer dan op haar plaats. Prachtig dat dit soort bedrijven nog bestaan, Hans Schmeitz, ik hoef je niet te vertellen dat je zo door moet gaan, want de reviews zeggen genoeg. Nogmaals dank voor je pure..."

Lees meer

VGL Logistics

VGL Logistics

"Bij deze wil ik het team van Bedrijfswagencentrum Eindhoven hartelijk bedanken voor de goede service en levering van wederom een L3H2 Volkswagen Crafter. We hebben bijna alle merken gereden de afgelopen 10 jaar, maar hebben de afgelopen 2 jaar alleen nog maar voor Volkswagen gekozen. Dit vanwege..."

Lees meer

Gemeente Heumen

Gemeente Heumen

"Iedereen is vol lof over de mooie Caddy en hoe hij rijdt! Uitstekend allemaal. Nogmaals bedankt voor de goede zorgen voor, tijdens en na de opbouw / aflevering van de Caddy. Hij is precies geworden zoals verwacht en bedoeld!"

Lees meer

Dambacher Transport Services BV

Dambacher Transport Services BV

"Omdat Bedrijfswagencentrum Eindhoven de VW Crafter inclusief opbouw op voorraad had staan, en wij snel over een nieuw voertuig moesten beschikken, zijn we deze keer 'vreemd' gegaan. De auto is dan ook binnen 2 weken geleverd waar onze eigen leverancier ruim 2 maanden voor nodig had. We zijn dan..."

Lees meer

Drogisterij Iris en Diensten

Drogisterij Iris en Diensten

"Het is niet voor niets al de vierde Volkswagen op rij. We zijn dan ook zeer tevreden over het merk Volkswagen en over Bedrijfswagencentrum Eindhoven. Verder hebben we het contact met Paul de Bresser als zeer open en eerlijk ervaren, ga zo door!"

Lees meer

Harderijke

Harderijke

"Wij hebben opnieuw gekozen voor het MAN/VW bedrijfswagencentrum omdat wij zeer tevreden zijn over de goede service en betrouwbaarheid. De nieuwe Transporter staat ook weer op een zeer hoog niveau en rijd geweldig goed en nog stiller dan de vorige."

Lees meer

Diamant Uitvaartverzorging

Diamant Uitvaartverzorging

"Vandaag heeft Diamant Uitvaartverzorging haar overbreng auto gekregen. Frank van de Wiel bedankt voor alle moeite en gezelligheid. Wij zijn super tevreden met het resultaat! Tot ziens bij de opening van ons rouwcentrum."

Lees meer

ComfortenInstallatie B.V.

ComfortenInstallatie B.V.

""Geweldige auto, deze nieuwe Transporter. Alles keurig volgens afspraak verlopen. Bij aflevering alles nogmaals doorgenomen en goede uitleg gehad van verkoper Gerard van Gessel. Eerlijk advies, aankoop en aflevering zoals het hoort!"

Lees meer

Piet Spoed Rotterdam

Piet Spoed Rotterdam

"Via MAN Geleen (verkoopadviseur Hans Schmeitz) hebben wij een nieuwe Crafter bakwagen afgeleverd gekregen op onze nieuwe vestiging in Rotterdam, wat een service van Hans van MAN Geleen! Nogmaals dank voor alle advies en ondersteuning, super geregeld!"

Lees meer

Van den Heuvel Kitafdichting

Van den Heuvel Kitafdichting

"Afspraak is afspraak bij Bedrijfswagencentrum Eindhoven, uit handen van Frank van de Wiel deze C-Edition Caddy geleverd gekregen. Goed om te zien dat deze top service de standaard is bij Bedrijfswagencentrum Eindhoven! "

Lees meer

Foreyet

Foreyet

"ForeyeT is 5 jaar geleden opgericht met de visie dat de klant koning is. Dit verlangen we ook van onze leveranciers. Vandaar dat de keuze op bedrijfswagencentrum te eindhoven is gevallen. Al bij de eerste gesprekken werd er pro actief met ons meegedacht. Maar ook in de service en de..."

Lees meer

Weelec

Weelec

"Wij zijn uitermate tevreden over onze bedrijfswagen met zeer schone Euro6 motor, ook over de service van MAN Geleen zijn wij zeer te spreken. "

Lees meer

Montagebedrijf Jansen

Montagebedrijf Jansen

"De aanschaf van de nieuwe bus is een hele goede ervaring geweest. Vriendelijke ontvangst door mensen die met je meedenken. mijn volgende bus word gewoon weer een Volkswagen. bedankt voor alle goede service."

Lees meer

Pol-Vision

Pol-Vision

"Dit is mijn eerste Volkswagen in een wagenpark van 7 auto's. Het vertrouwen in het merk en MAN Nijmegen heeft mij doen besluiten deze stap te maken. Het contact met Gerard van Gessel was no-nonsense en duidelijk. Samen met een zeer concurrerende prijs alle ingrediënten voor een mooie samenwerking!"

Lees meer

Tramex

Tramex

"Voor ons bedrijf is een Caddy de perfecte aanvulling, om de service te kunnen blijven garanderen. Naast twee Crafters, is deze Caddy de derde VW in ons bedrijfswagenpark. Wij vinden het ook de beste keus in zijn soort. Mooi, degelijk, betrouwbaar en zuinig."

Lees meer

Rene Salman Loon & Verhuurbedrijf

Rene Salman Loon & Verhuurbedrijf

"Wij van Loon en verhuur bedrijf Rene Salman hebben gekozen voor kwaliteit en degelijkheid, ons wagenpark bestaat voor het meerendeel dan ook uit Duitste merken. Onze machinisten en chauffeurs rijden vaak lange afstanden van huis naar het werk en wij willen graag dat onze mensen met plezier naar..."

Lees meer

Alument B.V.

Alument B.V.

"Wegens uitbreiding van ons bedrijf op zoek gegaan naar een passende bedrijfsauto. Na ons wensenpakket te hebben neergelegd bij Bedrijfswagencentrum Eindhoven heeft Paul de Bresser ons geinformeerd en geadviseerd over de vele mogelijkheden. We zijn uitgekomen op deze prachtige 1.6 TDI 7-traps..."

Lees meer

Neutkens Planten-en Bomencentrum

Neutkens Planten-en Bomencentrum

"De keuze is gevallen op een 3 keer verlengde en 3 keer verhoogde euro 6 Crafter. Volgens ons ideaal voor onze webwinkel tuinplantenwinkel.nl. Een ideale combinatie van zuinig rijden en toch veel volume zodat we snel onze bestellingen door Nederland en België kunnen bezorgen."

Lees meer

Suits U

Suits U

"Ik kan de ervaring alleen maar aanraden, van begin tot eind... Altijd vriendelijk, correct en uiterst behulpzaam. In mijn geval was Frank van de Wiel mijn contactpersoon, wereldgozer! Ook is het product is geweldig! De Caddy rijdt super. Nogmaals enorm bedankt."

Lees meer

Wian BV

Wian BV

"Wij als Wian BV zijn actief in de pakketdienstsector, waarbij de voertuigen zeer intensief worden gebruikt. Bij de keuze van ons wagenpark kijken wij dan ook niet alleen naar de prijs-kwaliteitverhouding maar is de service ook een belangrijke criterium. De VW Crafter heeft naar onze mening de..."

Lees meer

Van der Heijden Internationale Transporten BV

Van der Heijden Internationale Transporten BV

"Hedenochtend werd zoals afgesproken de nieuwe VW-Crafter geleverd, inclusief een lekkere Limburgse vla. Dus om 10.00 uur zaten we al aan de koffie. Met zo'n mooi weer, wat wil je nog meer? Service-sprintbus wordt o.a. ingezet voor spoedklussen (Zwitserland) en servicewerk. Verder is dit bus..."

Lees meer

Van Zelst Automaten

Van Zelst Automaten

"Wederom een mooie Volkswagen Crafter Arctic ontvangen die onze vestiging in Roosendaal gaat versterken. Een aanwinst voor het bedrijf en de locatie waar we veel plezier van gaan beleven."

Lees meer

GST Logistics

GST Logistics

"Stilletjes aan komen er steeds meer VW's in onze vloot, dit is dan ook een logische ontwikkeling. Auto's kan ik overal kopen, echter persoonlijk contact en service na de koop dat is wat mij bij MAN in Geleen aanspreekt. "

Lees meer

Van Helvoirt Groenprojecten BV

Van Helvoirt Groenprojecten BV

"Van Helvoirt Groenprojecten BV is een gerenommeerd hoveniers- en groenvoorzieningsbedrijf, gevestigd in Berkel-Enschot. Wij richten ons op het adviseren, onderzoeken, ontwerpen, realiseren en onderhouden van projecten in de groene ruimte. Onze ruim 60 medewerkers zijn voornamelijk werkzaam in..."

Lees meer

Gijbels Box Hout & Transport

Gijbels Box Hout & Transport

"Dit is reeds onze 3e VW Transporter 4motion van Bedijfswagencentrum Eindhoven. Hij komt goed van pas voor ons werk in de bosbouw waar het niet altijd mooi geplaveide wegen zijn. Wij zijn reeds tientallen jaren klant bij "grote jongens" en nu al weer verschillende jaren bij VW bedrijfswagens...."

Lees meer

Edward Renders

Edward Renders

"Ik was op zoek naar een nieuwe VW Transporter, en ben uitgekomen bij Bedrijfswagencentrum Eindhoven. Daar ben ik dus ook geslaagd met heel goed advies van verkoper Frank van de Wiel. Samen zijn wij eruit gekomen om mijn oude VW Transporter daar in te ruilen en er een nieuwe voor terug te kopen...."

Lees meer

J&M Logistics

J&M Logistics

"Door onvermoeide inzet van Frank van de Wiel hebben wij de overstap gemaakt! Natuurlijk ook kijkend naar de kwaliteit van Volkswagen. Maar Frank, top geregeld."

Lees meer

CTC Transport B.V.

CTC Transport B.V.

"we hebben weer voor Volkswagen gekozen, en met name de MAN dealer voor de weergaloze service. Het is een fantastisch bedrijf van verkoper tot monteur. met 1 woord top te noemen. "

Lees meer

Romak Distributie

Romak Distributie

"Zeer positieve ervaring van begin af aan! Steeds bereidwilligheid om hulp te verlenen en netjes nakomen van alle afspraken. Uitstekende vakkundigheid en informatie verstrekking ivm de aanschaf en onderhoud van het voertuig. Behulpzaam en vriendelijk bij ieder contact! "

Lees meer

Betonzaagbedrijf JAWI

Betonzaagbedrijf JAWI

"Na ongeveer 6 weken in gebruik van de bussen zijn wij tevreden over ze. Ook de levering en verdere afhandeling van de bussen en de samenwerking met Dhr Frank van de Wiel is uitstekend gegaan. "

Lees meer

Brood & Banketbakkerij Mestrom

Brood & Banketbakkerij Mestrom

"MAN Geleen, bedankt voor de super service bij het leveren van de nieuwe Crafter. Volledig volgens afspraak, en als extra service zorgde jullie ervoor dat de auto tijdig bij de reclame- en interieur firma stond, zodat wij gewoon lekkere broodjes en gebak konden blijven bakken. Top mannen!"

Lees meer

T&TA Transport

T&TA Transport

"Als fervent berijder van een combo heb ik lang nagedacht over het veranderen van automerk. Uiteindelijk gaf voor mij de doorslag voor de keuze van VW Caddy: de prima werkende automaat; het degelijke interieur en de perfecte wegligging. Ik rijdt plm. 70.000 km per jaar. Dagelijkse ritten van 5 à..."

Lees meer

GEZE Benelux

GEZE Benelux

"Graag wil ik de mensen van Bedrijfswagencentrum Eindhoven danken voor de vlotte afhandeling en perfecte levering van onze Caddy's van de servicemonteurs. Steeds weer kunnen wij rekenen op de service die men kan verwachten om onze vloot onder perfecte condities op de weg te hebben."

Lees meer

Modderkolk Projects & Maintenance BV

Modderkolk Projects & Maintenance BV

"Wij zijn erg tevreden over de service en klantvriendelijke manier van werken van MAN Nederland Dealer B.V. MAN is al langere tijd onze 'huisleverancier' voor bussen en bedrijfswagens. Hun vakkundigheid en verdere afhandeling van zaken is prima in orde en maakt dat wij steeds weer terugkeren als..."

Lees meer

Bouman Bloemen

Bouman Bloemen

"Na ruim 15 jaar werd het tijd om de vertrouwde T4 te vervangen voor een verse T5 T-edition. Helemaal naar wens met de juiste uitrusting en uitstraling! Met dank aan het advies van Frank van de Wiel werd de juiste samenstelling gekozen die zowel technisch als qua comfort perfect past bij ons..."

Lees meer

Giel van der Palen

Giel van der Palen

"Vandaag onze nieuwe Transporter ontvangen bij Bedrijfswagencentrum Eindhoven. Zag er top uit , alles precies volgens afspraak geregeld. Daar gaan we lang plezier van hebben!!"

Lees meer

Piet Spoed

Piet Spoed

"De tevredenheid over de Volkswagen Bedrijfsauto's blijft ons ieder jaar weer verassen, daardoor hebben we besloten om dit jaar ook weer voor Volkswagen Bedrijfswagens te kiezen. Dit te danken aan de goede service, en de kwaliteit die Volkswagen en de dealer levert. En als Piets Spoed zouden we..."

Lees meer

Van Zelst Automaten (1)

Van Zelst Automaten (1)

"Wij hebben afgelopen maand weer een Crafter in bedrijf genomen. Deze wagen wordt voornamelijk gebruikt als stadswagen. De eerste indrukken zijn dat de auto de prestaties levert die wij ervan verwachten. Wij kiezen bewust voor MAN / VW vanwege de betrouwbaarheid in service. Daarnaast laten de..."

Lees meer

De Auw Stoof Confits U.A.

De Auw Stoof Confits U.A.

"Logische keuze, betrouwbaarheid en uitstraling! Van offerte tot aan levering, snel en goed geregeld door Dhr. Schmeitz van MAN Geleen. Overigens het loopt als een trein!"

Lees meer

MK Installaties

MK Installaties

"Ik heb via MAN te Geleen deze VW Crafter aangeschaft en mijn Sprinter daar achtergelaten. Ik ben zeer tevreden over hoe alles geregeld is en ook over de prijs die ze me teruggaven voor de sprinter. Alles netjes erop gebouwd zoals we hadden overlegd dus geen gezeur achteraf van dit of dat is..."

Lees meer

Profile Tyrecenter

Profile Tyrecenter

"Ik ben blij dat voor Bedrijfswagencentrum Eindhoven heb gekozen. Het resultaat mag er best wezen. Ik hoop een langdurige relatie met Bedrijfswagencentrum Eindhoven te hebben "

Lees meer

Adrem Autoverhuur

Adrem Autoverhuur

"5 nieuwe VW Crafters van MAN binnengekomen. Morgen zijn ze allemaal direct al verhuurd! Fijne bussen die ook na honderden verschillende chauffeurs hun werk nog steeds doen. adremlimburg.nl"

Lees meer

Lomitel Zuid BV

Lomitel Zuid BV

"Al vele jaren zijn we een tevreden klant van MAN Geleen, in overleg met Hans Schmeitz, verkoop VW bedrijfswagens komen we altijd tot de juiste samenstelling van de voertuigen, prijsafspraken zijn altijd perfect en aflevering wordt tot in de puntjes verzorgd. Deze Amarok is weer een mooie..."

Lees meer

Just More Damesmode

Just More Damesmode

"Vorig jaar ben ik me op het internet aan het oriënteren voor een Caddy en al snel kom ik op de site van Bedrijfswagencentrum Eindhoven terecht. Eenmaal daar word ik door Frank van de Wiel geholpen en echt niets is te veel, ook later als ik toch nog het een en ander veranderd wil is het totaal..."

Lees meer

Primex Technische Groothandel

Primex Technische Groothandel

"Bedankt MAN Geleen voor de snelle service. Nadat onze oude bus niet meer bruikbaar was door schade kregen wij direct een leenbus mee, in afwachting van de nieuwe. Door te kiezen voor kwaliteit willen wij zorgeloos onze bezorgingen kunnen blijven doen. Wij verwachten dan ook jarenlang rijplezier..."

Lees meer

Gemeente St. Michielsgestel

Gemeente St. Michielsgestel

"Gezamenlijk naar een eindproduct. In navolging van een vervanging in 2012, van 2 stuks VW LT pick-ups door 2 stuks VW Crafters met enkel cabine, heeft de Gemeente Sint-Michielsgestel een derde vervoersmiddel in zijn soort recentelijk afgeleverd gekregen. De plezierige manier van gezamenlijk een..."

Lees meer

Tonke Robbesscheuten Tegelwerken

Tonke Robbesscheuten Tegelwerken

"Ik was na 5 jaar gereden te hebben in een VW T5 op zoek naar een bus met meer laadruimte en laadvermogen. Ik kwam samen met Frank vd Wiel (en Raimon v Dijk) uit op deze geweldige Crafter. 165 PK sterke bi turbo motor. Voorzien van Advance pakket , navigatie en vele andere nieuwe snufjes. Op..."

Lees meer

D&L Merkelbeek

D&L Merkelbeek

"Bij Adrem autoverhuur hebben ze jullie bedrijf bij ons aanbevolen en het is ons goed bevallen. We mochten zelfs de oude bus (inruil) nog een weekend bij ons houden zodat we de rekken en overige spullen in de nieuwe bus konden plaatsen. Als de overige service net zo goed is als de verkoop zie je..."

Lees meer

Keulen Transport Service ( KTS )

Keulen Transport Service ( KTS )

"Wij hebben prima zaken kunnen doen met Hans van MAN Geleen. Alle afspraken die vooraf gemaakt zijn zijn netjes uitgevoerd, wagen is exact zo gemaakt als wij hem graag wilde hebben en de leverdatum was ook de datum die vooraf aangegeven was dus geen enkele vertraging gehad. Bedankt voor de..."

Lees meer

Sun Roestvaststaal B.V.

Sun Roestvaststaal B.V.

"Vorige week nieuwe bus in ontvangst genomen van MAN Huissen. VW Crafter L1H1 met alle toeters en bellen, onze medewerkers zijn in de wolken met de mooie nieuwe bus. Keurig advies gehad van Laura de Haas, geen (auto) verkooppraat maar "to the point" advies, attent maar niet opdringerig, ik kan..."

Lees meer

Dhr. Nobert Houtvast

Dhr. Nobert Houtvast

"Deze transporter is mijn tweede transporter omdat ik zeer tevreden ben over de prestaties van de auto en zeer waardevast blijven. Het rijgenot is niet minder dan een grote SUV. Tevens valt mij het verbruik enorm mee,dus wat VW Transporter betreft durf ik het eenieder aan te bevelen."

Lees meer

S&G stukadoors

S&G stukadoors

"Wij zijn erg positief over de manier hoe wij werden geholpen om een keuze te maken voor een nieuwe bus. Van het begin tot het eind, mijn bevindingen en wensen maar ook hun adviezen. Een echte aanrader om bij deze dealer een bedrijfswagen aan te schaffen. Ook de nieuwe bus voor het bedrijf rijd..."

Lees meer

King Thai

King Thai

"Gisteren de Caddy opgehaald en vandaag de eerste kilometers met plezier gereden. De informatie die we vooraf kregen over de Caddy, de ruimte om de bestikkering ter plaatse uit te laten voeren bij Bedrijfswagencentrum Eindhoven en de aflevering door F. van de Wiel zijn als uitermate prettig..."

Lees meer

FD Plaagdierpreventie

FD Plaagdierpreventie

"FD Plaagdierpreventie is zeer trots en tevreden op deze nieuwe VW Caddy Maxi. Frank van de Wiel heeft ons uitstekend geadviseerd en geholpen bij het maken van deze keuze. "

Lees meer