Koel- & vrieswagens

De typische bedrijfswagen van Volkswagen; de Crafter koelwagen. Gemaakt van duurzame materialen en altijd hoogwaardige afwerkingen, dit is waar bedrijfswagens van Volkswagen voor staat. Alle koelwagens zijn standaard voorzien van BlueMotion Technology en leverbaar met de nieuwste Euro6 motoren.

Onderscheidende koelwagens

De Volkswagen Crafter biedt prijsgunstige en veelzijdige oplossingen voor koel- en vrieswagens. Alle Volkswagen koelwagens worden voorzien van een koelinstallatie en kunnen worden geleverd met een ATP Certificaat. De vrieswagen is standaard voorzien van een openslaande zijdeur en dubbel geïsoleerde achterdeuren. Volkswagen is gespecialiseerd in koelwagens, vrieswagens en multi-temp waarbij temperatuurverschillen van 50 graden gegarandeerd kunnen worden. Bij de aankoop van een nieuwe Volkswagen koelauto ontvangt u tevens 12 jaar carrosseriegarantie.

Koel- en vrieswagens in verschillende uitvoeringen

We willen ervoor zorgen dat de Volkswagen koelwagen volledig op uw wensen aansluit, daarom hebben wij meer dan 100 uitvoeringen beschikbaar. Hierbij kunt u denken aan de indeling van de laadruimte om de koelwagen te verdelen in twee compartimenten. Dit kan worden gebruikt als het gewenst is om twee verschillende temperaturen in de koelauto te hebben. Verder kunt u kiezen voor verschillende uitvoeringen in motoriseringen, transmissievarianten en configuraties.

Bedrijfswagencentrum

U bent van harte welkom bij ons bedrijfswagencentrum om de Volkswagen Crafter Koelwagen te bezichtigen! Ook kunt u geheel vrijblijvend informatie aanvragen.

  • Praktische en royale laadruimte
  • Uitstekende isolatie en topklasse koelinstallatie
  • Unieke zijdeur oplossing met hoge isolatiewaarde waardoor -25°C graden mogelijk wordt
  • Gescheiden koel-/vriescompartiment mogelijk
Volkswagen Crafter
Volkswagen Crafter