Bedrijfswagen Centrum Eindhoven Volkswagen Bedrijfswagens

MAN Duiven

Ruime openingstijden en korte wachttijden voor reparaties van uw Volkswagen bedrijfswagen bij MAN Duiven

MAN Duiven is onderdeel van Volkswagen Bedrijfswagencentrum en biedt een totaalconcept op het gebied van transport en mobiliteit.

Centraal daarbij staan uw belangen als ondernemer. Niet alleen kunnen we u dankzij onze jarenlange ervaring en branchekennis een optimaal advies geven bij de aanschaf van een nieuwe bedrijfswagen. Ook weten we wat het aan kostbare tijd – en dus geld – kost, als uw auto onverhoopt toch stil komt te staan. Ons team doet er dan ook alles om u weer zo snel mogelijk op weg te helpen. Met ruime openingstijden, een 24/7 nooddienst, korte wachttijden, een haal- en brengservice en desgewenst vervangend vervoer. Onderdeel van deze service is dat u onderhoud en reparaties bij ons ook buiten reguliere werktijden kunt laten uitvoeren. Daarnaast maken wij de klus altijd af, zelfs als er moet worden overgewerkt. Zo weet u zeker dat uw (Volkwagen) bedrijfswagen klaar staat wanneer u hem nodig heeft!

MAN Duiven is naast Volkswagen-bedrijfswagenspecialist, ook officieel MAN Dealer voor de regio Duiven. Het adres voor aanschaf, service en onderhoud van zowel nieuwe als tweedehands trucks. Dat maakt ons een krachtige partner voor al uw transport- en mobiliteitsoplossingen.

MAN Duiven biedt u:

  • Maatwerkoplossingen toegespitst op uw branche

  • Reparatie, onderhoud, bandenvervanging en APK

  • Een 24/7 nooddienst

  • Vervangend vervoer en haal- en brengservice

  • Advies op het gebied van leasing en verzekeren


Bereikbaarheid

U vindt ons aan de Roelofshoeveweg 19 te Duiven.